Zásady ochrany osobných údajov

CESTOVNÁ KANCELÁRIA A UMELECKÁ AGENTÚRA ELÁN s.r.o.

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV

Vážení rodičia a objednávatelia pobytov, pedagógovia objednávajúci školy v prírode a lyžiarske výcviky, aby ste si mohli u nás objednať Váš pobyt, potrebujeme vaše osobné údaje. Bezpečnosť vašich údajov a ich spracúvanie zákonným spôsobom je pre nás prvoradé. Vaše osobné údaje spracúvame v súlade so zákonom č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a GDPR. Tu nájdete informácie, ako vaše osobné údaje spracúvame a ako dosiahneme ich bezpečnosť.

 

1. Kto sme?

Vaše osobné údaje spracúva naša spoločnosť

CESTOVNÁ KANCELÁRIA A UMELECKÁ AGENTÚRA ELÁN s.r.o., Markušova 7, 040 11 Košice

IČO: 36 213 837, Zapísaný v OR Okr.súdu KE 1, Vložka č. 13230/V.

tel.: 0918 411 066, 0903 607 537, e-mail: ckelan@ckelan.sk

(ďalej len „prevádzkovateľ“).

 

2. Aké osobné údaje spracúvame?

Zákazník (Vy)

Aby sme vám mohli predať zájazd a plniť si všetky zákonné a zmluvné povinnosti s tým súvisiace, spracúvame

vaše osobné údaje v rozsahu:

meno, priezvisko, dátum narodenia, adresa pre doručenie pošty, tel.č., email

 

Marketing Aby sme vám mohli zasielať informácie o akciových pobytoch a službách, spracúvame vaše osobné údaje

v rozsahu: meno, priezvisko, adresa pre doručenie, tel.č., email.

 
Vernostný program

Aby ste mohli byť registrovaný v našom vernostnom programe, spracúvame vaše osobné údaje v rozsahu:

meno, priezvisko, tel.č., email, údaje o objednaných zájazdoch, údaje o platbách, údaje o získaných výhodách

 

3. Na aký účel spracúvame vaše osobné údaje?

a) Predaj zájazdov

Vaše osobné údaje spracúvame za účelom uzatvorenia zmluvy o obstaraní zájazdu cez internet a jej plnenia, a

to najmä na prijatie a zaevidovanie objednávky, vybavenie objednávky, podpis zmluvy o zájazde, vydania účtovného dokladu, riešenie o dstúpenia od zmluvy, riešenie storna a prípadnej reklamácie.

 

b) Marketingová komunikácia

Vaše osobné údaje spracúvame za účelom starostlivosti o zákazníka (Vás), poskytovania informácií o zájazdoch

a službách, a to prostredníctvom vybraného spôsobu komunikácie. Vaše osobné údaje spracúvame na tento účel,

iba ak nám na to dáte súhlas.

 

c) Vernostný program

Vaše osobné údaje spracúvame z dôvodu vašej účasti vo vernostnom programe, a to najmä na registráciu do vernostného programu, zbieranie údajov o objednávkach a platbách, zbieranie údajov o získaných výhodách a ich využívaní.

 


4. Aký je náš oprávnený záujem?

Naším oprávneným záujmom je poskytovanie priameho marketingu (najmä pre posielanie obchodných

oznámení a newsletterov) podľa zákona o ochrane osobných údajov § 13 ods. 1 písm. f);

 

5. Ako nám môžete dať súhlas?

Súhlas na spracúvanie vašich osobných údajov je slobodný a môžete nám ho dať niektorým z týchto spôsobov:

· cez online formulár;

· prihlásením sa na newsletter;

· začiarknutím príslušných okienok na súťažnom kupóne.

 

6. Ako môžete súhlas odvolať?

Súhlas so spracúvaním osobných údajov, ktorý ste nám dali, môžete kedykoľvek odvolať. Súhlas môžete odvolať

· cez online formulár;

· kliknutím na link „Odhlásiť z newslettera“, ktorý sa nachádza v pätičke každého reklamného mailu;

· zaslaním oznámenia na email ckelan@ ckelan.sk;

· zaslaním oznámenia poštou na adresu CK a UA ELÁN s.r.o., Markušova 7, 040 11 Košice

 

7. Ako dlho uchovávame vaše osobné údaje?

Účtovníctvo

Účtovné doklady sa uchovávame po dobu 10 rokov.

Zmluvy oobstaraní zájazdov

Zmluvy  uchovávame po dobu trvania zmluvy a po nevyhnutný čas pre prípad uplatnenia práv, napr. reklamácie.

Evidencia reklamácii

Dokumenty vzťahujúce sa k reklamácii uchovávame po dobu 5 rokov. 

Marketing

Dokumenty týkajúce sa marketingu uchovávame po dobu, na ktorú ste nám poskytli súhlas, príp. po kratšiu dobu do odvolania súhlasu. Ak nie je daný súhlas na konkrétnu dobu, osobné údaje sa spracúvame pokiaľ sa neskončil účel, v

súvislosti s ktorým ste nám súhlas dali.

 

8. Kam prenášame vaše osobné údaje?

Vaše osobné údaje neprenášame a ani nezamýšľame preniesť do tretej krajiny.

 

9. Na koho sa môžete obrátiť?

Ak máte akékoľvek otázky či podnety týkajúce sa osobných údajov, môžete sa obrátiť na

Meno a priezvisko:

Mgr. Pavol Krausz

Email: ckelan@ckelan.sk

Tel. č.: 0918 411 066

 

10. Nie ste spokojní?

Ak nie ste spokojní s tým, ako spracúvame vaše osobné údaje, môžete nám dať o tom vedieť na email ckelan@ckelan.sk.

Ak bude Vaša námietka oprávnená bezodkladne zjednáme nápravu a budeme Vás o nej informovať.

Tiež máte možnosť obrátiť sa na Úrad na ochranu osobných údajov, ak si myslíte, že vaše osobné údaje spracúvame nezákonne.

 

11. Ako spracúvame vaše osobné údaje?

Vaše osobné údaje spracúvame v elektronickej a listinnej forme vlastnými silami.

 

12. Ako zabezpečíme ochranu vašich osobných údajov?

Bezpečnosť vašich osobných údajov je pre nás prvoradá. Aby sme zabezpečili ochranu vašich osobných údajov, prijali sme potrebné technické a organizačné opatrenia:

všetky osobné údaje spracúvané na serveri našej spoločnosti sú šifrované a prístup k nim je podmienený heslom.

 

13. Záverečné ustanovenia

Tieto zásady ochrany osobných údajov nadobúdajú platnosť dňom ich zverejnenia dňa 22.5.2018. Vyhradzujeme si právo tieto zásady zmeniť, ak dôjde k zmene spracúvania osobných údajov v našej spoločnosti. Každá zmena bude uvedená na stránke www.ckelan.sk a budete o nej informovaný e-mailom.

CESTOVNÁ KANCELÁRIA A UMELECKÁ AGENTÚRA ELÁN s.r.o.

Markušova 7

040 11 Košice - Západ


Mobil: 0918 411 066, 0903 607 537        
Email: ckelan@ckelan.sk

IČO: 36 213 837
Registrácia: Okresný súd KE1, Vložka č. 13230/V.

 

 

 

 

 

 

(C) CK Elán, všetky práva vyhradené

facebook